Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران ،رضا گل محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، نحوه فعالیت اماکن ورزشی در ماه مبارک رمضان را جهت اطلاع و ابلاغ به کلیه اماکن ورزشی تابعه مورد تاکید قرار داده و خواستار نظارت کامل برحسن اجرای آن شده است.

ساعات کار اماکن ورزشی در ایام ماه مبارک رمضان بشرح ذیل می باشد:

الف- اماکن ورزشی تک رشته ای تا ساعت 24

ب – مجموعه های چند رشته ای توپی تاساعت 2/30 بامداد

ج- استخرها و رشته های ورزشی آبی از هنگام اذان مغرب و عشاء تا زمان سحر

د- سالنهای ورزشی بیلیارد تا ساعت 23

1- استخرهایی که فعالیت آب درمانی دارند، صرفاً باهماهنگی اداره ورزش و جوانان مربوطه و جهت بیمارانی که گواهی پزشک ارائه می نمایند، مجاز به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- برگزاری کلیه مسابقات ورزشی قبل از اذان مغرب ممنوع می باشد.

3- در زمان برگزاری مسابقات ورزشی از پلاکاردهایی که حاوی شعائر اسلامی و پیامهای فرهنگی، اخلاقی می باشند، استفاده شود .

4- فعالیت کلیه اماکن ورزشی، استخرها و ... در شبهای قدر ( 19-21-23 ) ماه مبارک رمضان ممنوع می باشد.

5- کلیه مراجعه کنندگان به اماکن ورزشی موظفند از تظاهر به روزه خواری موکداً خودداری نمایند.

6- فعالیت بوفه های ورزشگاه ها تا قبل از اذان مغرب ممنوع می باشد.

7- مسئولین کلیه اماکن ورزشی موظفند با توجه به زمان استراحت همسایگان از ایجاد سر و صدا و مزاحمت و سلب آسایش توسط ورزشکاران جلوگیری نمایند.

8- برابر نامه شماره 21881 وزارت ورزش، فعالیت استخرهای فصلی و دائمی جهت مراجعه کنندگان زیر سن تکلیف با رعایت کلیه موازین شرعی در ماه مبارک رمضان بلامانع می باشد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران پزشک گل محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۱۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: در تهران نیز با ورود اتومبیل به خیابان‌های شهر در اواخر دوران قاجار، نخستین گواهینامه‌ها یا تصدیق‌های رانندگی صادر شد. «علیرضا زمانی» تهران‌پژوه، در این‌باره می‌گوید: «محمدناصر انشاء معروف به ناصرخان انشاء اولین ایرانی بود که با سفر به آمریکا گواهینامه رانندگی گرفت. او علاوه بر یادگیری رانندگی و اخذ گواهینامه، با مراحل و چگونگی برگزاری آزمون رانندگی نیز آشنا شد و پس از بازگشت به تهران به عنوان سرکاردان فنی نظمیه برای نخستین بار در تهران آزمون رانندگی گرفت و برای نخستین رانندگان تهرانی گواهینامه رانندگی صادر کرد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

با برگزاری نخستین آزمون‌های رانندگی در تهران، اولین تصدیق‌های رانندگی نیز صادر شد. زمانی می‌گوید: «نهمین روز از مرداد سال ۱۳۰۸ در تاریخ حمل و نقل خودرویی تهران روز منحصربه‌فردی است. در این روز «سیف‌الله خان» به اولین تهرانی تبدیل شد که در پایتخت گواهینامه یا تصدیق رانندگی گرفت.» در این گواهینامه تاریخی که روی آن عنوان «تصدیق‌نامه» درج شده، آمده است: « «بموجب این ورقه تصدیق می‌نماید که آقای سیف اله خان از تاریخ ۹ خرداد ماه ۱۳۰۷ تا تاریخ ۹ مرداد ۱۳۰۸ مرتبا با ادامه تحصیلات خود در موسسه اتومبیل‌رانی، دوره تحصیلات علمی و عملی اتومبیلرانی به اتمام رسانیده و از عهده امتحانات ۳ مرحله‌ای برآمده است.»

نخستین بانوان تهرانی که موفق به کسب تصدیق‌نامه شدند نیز در تهران قدیم ماجرای جالبی دارد. «شوکت الملوک جهانبانی» یکی از اولین بانوان تهرانی بود که در سال ۱۳۱۹ تصدیق‌نامه رانندگی گرفت. همان سال تنها ۴۶ زن تهرانی گواهینامه رانندگی داشتند اما این آمار در سال ۱۳۳۹ به ۴۴۲ نفر رسید.

پس از صدور نخستین گواهینامه رانندگی در تهران، ۱۰ سالی طول کشید تا نخستین آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی به تصویب دادگستری برسد و فرآیند اخذ گواهینامه سر و شکل نظام‌مندتری به خود بگیرد. در این سال، شهربانی تهران گواهینامه‌های رانندگی را به صورت دفترچه هفت‌صفحه‌ای برای متقاضیان صادر کرد تا اینکه در سال ۱۳۴۰ گواهینامه دفترچه‌ای تک‌برگ که ۴ سال اعتبار داشت جایگزین آن شد.

کد خبر 848280 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری خبر مهم همشهری محله حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • ساعت فعالیت اماکن تفریحی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • مجری باسابقه ورزشی درگذشت | وداع با صدای ماندگار
  • مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات